Urządzenia i Akcesoria
Lemon Snaps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcjonalnie)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Snickerdoodles
25 min
Easy Amaretto Fudge
2 godz. 20 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Coconut Almond Candies
55 min
Mixed Berry Hand Pies
1 godz. 50 min
Texas Sheet Cake
1 godz. 30 min
Orange Sugar Cookies
55 min
Garibaldi Biscuits
40 min
Sesame logs
1 godz. 25 min
English Muffin Bread
1 godz. 20 min
Black and White Cookies
2 godz.